Facebook News

Ieri a fost lansat primul clip oficial tematic pentru promovarea Țării Făgărașului! Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (cu 25 unități administrative din județele Brașov și Sibiu) a inițiat o campanie online pentru a prezenta turiștilor străini și români frumusețea naturală a zonei. Al doilea clip de promovare va fi finalizat în luna august și va aduce în prim plan obiectivele turistice din Țara Făgărașului.

19 likes, 0 comments1 day ago

“One Picture’s Worth Ten Thousand Words” Vama Buzaului’s story is often told by the noisy streams of Urlatoarele Waterfall in Brasov county. Photo credits: @cristian_photo_graphs [Instagram] #vamabuzaului #urlatoarelewaterfall #brasov

35 likes, 0 comments2 days ago

Admiring the flowers close to Urlătoarele Waterfall in Vama Buzăului, while in the background all you can hear is the cold and fresh water streaming down from the mountains, finding its way through the forest. Such simplicity and beauty! Photo credits: @_Iulian_catalin_

25 likes, 0 comments6 days ago

Nelipsite din cămările cu ceaiuri ale bunicilor, plantele cu proprietăți terpeutice, culese și uscate cu grijă vara, pot fi un ajutor de nădejde pe toată durata anului! …Mai ales dacă sunt crescute într-un mediu nepoluat ca în Vama Buzăului! În plus, câteva dintre ele sunt delicioase! #distribuie #plantemedicinale #ceaiuriromanesti

18 likes, 0 comments1 week ago

Timeline Photos

Abia așteptăm vara și escaladele de weekend în Ciucaș, cu aparatul foto. Cu puțin noroc putem găsi floarea reginei sau floarea de colț! Declarată monument al naturii încă din anul 1933, aceasta este protejată prin lege, iar la noi în țară poate fi admirată în mai multe zone din Munții Carpați. Simbol al alpinismului, preferă mediul calcaros cu altitudini cuprinse între 1800 și 3000 m. Nimic nu se compară cu priveliștea munților și pădurilor de la înălțime!

30 likes, 0 comments2 weeks ago

Paştele în Braşov: tradiții și obiceiuri de pe la noi

Cine are întâietate în familie în ritualul ciocnitului ouălor roșii? Când se merge la stropit? Iată cum arată pregătirile pentru sărbătoare în comunităţile tradiţionale din zona Ardealului, în Joia Mare și Paște.

9 likes, 0 comments3 weeks ago

The Egg Painter

Orthodox Romanian people are preparing for Easter. This subtitled docu-short offers a glimpse into the traditional art and craft of egg painting in Ciocănești village. A film by: Titus-Armand Napirlica (armannd.com) Egg Painter: Elena Crăciunescu

5 likes, 0 comments3 weeks ago

Trei minuni naturale ale României. Cât adevăr este în legenda mersului pe apă prin mijlocul Cascadei Urlătoarele

Weekend-urile sunt mai frumoase la munte, pe creste sau prin pădurile răcoroase. Ia-ți bocancii și fă o tură vizitând 3 minuni naturale ale României, toate pe teritoriul județului Brașov: Canionul 7 Scări, Cascada Tamina și Cascada Urlătoarele!

12 likes, 0 comments4 weeks ago

Pentru că brânza de calitate merge bine cu vinul bun, în acest weekend, comuna Vama Buzăului, prin Asociația “Transhumanța”, este reprezentată la Târgul Vin la Munte din Brașov.

21 likes, 0 comments1 month ago

​HARTA INTERACTIVĂ a turismului în România: Câți turiști, români și străini, au fost în fiecare județ din țară

Vești bune și de ultimă oră! Iată datele Institutului Național de Statistică despre cazările turiștilor în anul 2018, pe teritoriul țării. Câți dintre turiști s-au cazat în județul Brașov și care este județul care a înregistrat o creștere de 9% față de anul 2017? Nu ghiciți, aflați mai jos!

10 likes, 0 comments1 month ago

Turist pe lângă Brașov – istoria județului prin 6 monumente (partea I)

Ați fost acolo? 6 locuri cheie din istoria județului Brașov. Partea I – https://urlzs.com/gTkA Partea II – https://urlzs.com/2tEk

13 likes, 0 comments1 month ago

Cascada Urlătoarea din Vama Buzăului – fenomen hidrogeologic, sculptat în tuf calcaros

“Mi-a plăcut tare întreaga întindere dintre Vama Buzăului, Dălghiu şi Valea Chiruşca; este unul din locurile alea potrivite, pe care le cauţi pentru evadare şi reconectare: accesibile, dar suficient de necunoscute, cât să mai conserve farmecul unui colţ liniştit şi aerisit, la margine de pădure.”

55 likes, 0 comments1 month ago

Weekend-urile sunt perfecte pentru a explora frumusețea peisajelor și a face mișcare! Noi propunem Vârful Ciucaș cu traseu care începe din Vama Buzăului.

19 likes, 0 comments1 month ago

Photos from Valley21's post

”Această vale din România trebuie să fie varianta europeană a impresionantului parc natural Yellowstone din Statele Unite” spun cei doi biologi, cercetători, fondatori ai organizației Carpathia, vorbind despre zona noastră. Christoph Promberger, împreună cu soția lui, Barbara, trăiesc la poalele Carpaților, unde și-au construit singuri o mică fermă. Misiunea lor este de a cumpăra cât mai mult pământ, pentru a proteja pădurea, frumusețea naturală a locului, dar și fauna..

38 likes, 1 comments1 month ago

Inspirație din bucătăria tradițională ardelenească, pentru o săptămână cu spor! Mulțumim pentru fotografii celor de mai jos: Iahnie de fasole cu afumătură – Sorina Gabriela Bulz ardelenesc – avantaje.ro Ciorbă de perișoare – sfatulparintilor.ro Pâine de casă cu cartofi – retetepractice.ro Pancove ardelenești – Corina Ureche Ciorbă de salată – Crețu Veronica Papanași ardelenești fierți – homemadebyoana Mămăligă toponită – 123rf.com Cozonac nefrământat – unica.ro Brânză..

5 likes, 0 comments1 month ago

Turist în România - 3 zile în zona Vama Buzăului - Braşov

“Eliza s-a distrat hrănindu-l pe Petrică, un cerb cu coarne maiestuoase şi foarte năzdrăvan” Un articol sensibil despre cum arată câteva zile de relaxare în Vama Buzăului și împrejurimi!

49 likes, 0 comments1 month ago

Brânzeturile româneşti încep să stea lângă cele franţuzeşti sau din Italia. Care este povestea celor mai cunoscute manufacturi locale, plus cum se face un platou ca la carte?

🧀🥈O poveste de succes! Brânza românească premiată în 2016 cu Medalia de Argint la International Cheese Awards, Nantwich, Marea Britanie. Maestrul cășar, Viorel Petru Trifan, oferă detalii valoroase despre proces și ingrediente, dar și despre cum aranjezi un platou de brânză. Acum știm!

21 likes, 0 comments2 months ago

De astăzi așteptăm primăvara! Din vechime se spune că purtătorii mărțișorului nu vor fi arși de soare pe timpul verii, că vor fi sănătoși și frumoși, dragăstoși și norocoși, feriți de boală și deochi. Pe lângă toate acestea, Echipa Valley21 vă dorește bucurie și împlinire! Mărțișorul de mai jos este creația Liviei Coloji

25 likes, 0 comments2 months ago

Valea Zimbrilor Vama Buzaului

Târgul s-a încheiat ieri, de Dragobete.

25 likes, 0 comments2 months ago

Bison Valley Natural Reserve [Valea Zimbrilor Vama Buzaului] making waves at Romania’s Tourism Fair in Bucharest.

39 likes, 1 comments2 months ago

Ultimul episod al documentarului-fenomen "Wild Carpathia". Regizorul britanic Charlie Ottley a revenit în România

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, producătorul filmului documentar “Wild Carpathia”, s-a întors în România pentru a filma al cincilea şi ultimul episod al seriei. Unde? Ei bine… la Brașov, cel mai verde județ al țării!

19 likes, 0 comments2 months ago

5th episode “Wild Carpathia” capturing Romania in winter

British journalist Charlie Ottley, producer of the “Wild Carpathia”, has come back to Romania to film the fifth and last episode of the documentary. Guess on which county he’ll focus on!

27 likes, 0 comments2 months ago

Valea Zimbrilor Vama Buzaului

Vama Buzăului la Târgul de turism al României! #mandrucasuntvamasan

8 likes, 0 comments3 months ago

Vama Buzăului, locul perfect pentru investiții

10 motive care fac Vama Buzăului un loc perfect pentru investiții. Vezi în clip lucrurile care ne recomandă pentru o ascensiune treptată într-una dintre cele mai populare locuri de vacanță din România. #vamabuzaului #haisanecunosti #distribuie

48 likes, 1 comments3 months ago

V A M A B U Z Ă U L U I, cea mai nouă stațiune turistică din România. #distribuie . Mulțumiri tuturor fotografilor care au surprins Vama Buzăului din cele mai frumoase unghiuri și în cea mai frumoasă lumină. Lista completa aici: https://www.instagram.com/valley21vamabuzaului/ | Muzica: Scott Holmes

39 likes, 1 comments3 months ago

Valley21 Vama Buzaului

Call to get full offer:
+40 749 646 329