Beneficiile proprietarilor

valley21-owners-001

Valley21 este un proiect unic în România dezvoltat pentru oameni care împărtășesc aceleași valori. Casele sunt construite urmărind linia naturală a terenului pentru a menține constantă percepția asupra peisajului ca și cum ai fi afară, dar fără a sacrifica confortul unei locuințe unice.

Valley21 este un spațiu comun pentru, și împreună cu oameni care împărtășesc aceeași viziune, indiferent dacă aceștia își doresc să se retragă în casele lor cu familiile sau să facă parte dintr-o comunitate de proprietari pentru a petrece timp împreună sau pentru a deține în comun o parte dintr-o fărâmă de rai.

Proprietarul Valley 21 face parte din noua generație, care înțelege diferit ideea de apartenență în cadrul unei comunități. Spre deosebire de abordarea individualistă, care a dominat din ce în ce mai mult lumea în ultimele decenii, beneficiarul proiectului Valley 21 dezvoltă un sentiment al responsabilității comune în societatea în care trăiește, în cadrul familiei pe care o îngrijește și o iubește.

Valley21 reprezintă legătura simbolică dintre viața agitată din secolul XXI și esența vieții într-o comunitare pastorală care își are rădăcinile în natură. Poți experimenta aerul cosmopolit al Brașovului, un oraș care și-a valorificat foarte bine istoria, iar apoi, în scurt timp, te poți afla în inima naturii făcând parte dintr-o comunitate ca Vama Buzăului care a supraviețuit secolelor de schimbări și care a păstrat valorile tradiționale ce au dispărut în alte zone.

Eco-complexul rezidențial Valley 21 dă o nouă dimensiune luxului. Totul este gândit astfel încât locuitorilor caselor de vacanță să nu le lipsească nimic din confortul cu care sunt obișnuiți în viața de zi cu zi, dar să primească ceva în plus: priveliște incredibilă, liniște și pace.

Proprietarii Valley21 vor beneficia  de servicii de mentenanță și administrare a proprietății, de servicii de întreținere a spațiilor comune și a căilor de acces, servicii furnizate cu atenție de echipa de management Valley21 în incinta securizată a condominiului.

Valley21 Vama Buzaului

Pentru oferta completă, sunați la:
+40 749 646 329