fbpx
 

Agerpres.ro: Valley 21 – viitoare stațiune montană construită de olandezi la Vama Buzăului

Agerpres.ro: Valley 21 – viitoare stațiune montană construită de olandezi la Vama Buzăului

Doi olandezi îndrăgostiți de peisajele din România, Gerard Doedee și Mark Koops, vor să construiască o stațiune ecologică pe Valea Dălghiașului din comuna Vama Buzăului, situată la aproape 45 de kilometri de Brașov, iar prima casă de vacanță a fost deja finalizată…
agerpres-logo

Proiectul lor, intitulat „Valley 21”, vizează realizarea până în anul 2020 a unui resort montan pe o suprafață de 68 de hectare, care să cuprindă un ansamblu imobiliar cu 68 de locuințe ecologice independente, un centru de servicii pentru rezidenți, localuri cu produse tradiționale, cafenele și piscine cu apă regenerabilă din pârăul Dălghiu.

Gerard Doedee, co-fondatorul „Valley 21”, a declarat că a venit pentru prima dată în România în anul 2008, la invitația unui prieten din Cluj, și a fost impresionat de frumusețea Transilvaniei, iar la scurt timp s-a conturat ideea dezvoltării unei afaceri în țara noastră, țară care, în opinia sa, are un potențial deosebit.

Gerard Doedee a subliniat că latura ecologică a acestui proiect este cea mai importantă și că a ales Vama Buzăului pentru că aici a găsit o zonă complet nepoluată, dar și o comunitate care pune preț pe natură și pe tradiții.

„Am ales Vama Buzăului pentru frumusețea neatinsă a locurilor și autenticitatea tradițiilor. Proiectul nostru este unul ecologic, în armonie cu peisajul și natura. Alimentarea complexului se face direct din izvoare, lumina provine de la panouri solare, încălzirea este din surse regenerabile, dar păstrăm confortul unei locuințe premium”, a spus olandezul…

Fragmente din articolul publicat pe Agerpres.ro

No Comments

Post A Comment

two + six =

Valley21 Vama Buzaului

Pentru oferta completă, sunați la:
+40 741 268 246