fbpx
 

AmosNews.ro: Case de vacanță în România – o ofertă premium la forumul româno-olandez Romanian Business Day

AmosNews.ro: Case de vacanță în România – o ofertă premium la forumul româno-olandez Romanian Business Day

Valley 21, cel mai prestigios proiect de case de vacanță premium dezvoltat în România, la Vama Buzăului, a fost prezentat în cadrul unui seminar dedicat, inclus pe agenda forumului româno-olandez Romanian Business Day, eveniment ce a avut loc, la sfârșitul săptămânii trecute, pe celebrul stadion Gelredome din Arnhem, Olanda.
amos-news

Romanian Business Day, cel mai important eveniment de networking dedicat mediului de afaceri româno-olandez, este organizat de Dutch-Romanian Network, iar printre cele mai importante teme puse în discuție anul acesta s-au numărat agricultura în România, un subiect foarte interesant pentru investitorii olandezi, precum și evoluția macroeconomică a României.

„Investițiile olandeze în România au atins nivelul de 8,5 miliarde de euro și sperăm ca pe viitor acest nivel să fie depășit, iar relațiile dintre cele două țări să fie dinamice, inovatoare și creative”, a declarat Brândușa Ioana Predescu, Ambasadorul României în Olanda, în deschiderea evenimentului.

“Când investești într-un proiect este foarte important să te asiguri că și peste 10-20 de ani calitățile și facilitățile proiectului vor fi păstrate intact. Valley21 este un proiect de tip blue-ocean și vrem să demonstrăm că el poate fi replicat oriunde în Europa”, a spus Gerard Doedee, reprezentantul investitorilor.

Organizația Dutch Romanian Network (DRN) este o platformă înființată de către și pentru întreprinzători care fac afaceri în România. De când a fost înființată, în anul 2007, a devenit evident că DRN-ul raspunde unei nevoi mari în mediul antreprenorial olandez, așa cum se poate conchide din creșterea rapidă a numărului de membri și de marele interes pe care îl reprezintă întâlnirile rețelei…

Fragmente din articolul publicat pe AmosNews.ro

No Comments

Post A Comment

eight + one =

Valley21 Vama Buzaului

Pentru oferta completă, sunați la:
+40 741 268 246