fbpx
 

AnotherSide-Of-Me.com: Valley 21- Primul complex eco-turistic din Romania

AnotherSide-Of-Me.com: Valley 21- Primul complex eco-turistic din Romania

Daca ne urmariti pe Instagram si Facebook probabil stiti ca weekend-ul trecut am fost in press trip la inaugurarea complexului eco-turistic montan Valley 21 in apropiere de localitatea Vama Buzaului, judetul Brasov, o zona pe care nu o stiam si am fost incantate sa o descoperim…
anotherside-of-me

A fost cel mai frumos eveniment la care am participat pana acum, lansarea a avut loc in mijlocul naturii, in abruptul nordic al Muntilor Ciucas, pe acordurile Rapsodiei Romane de George Enescu, in interpretarea artistilor Filarmonicii Brasov. A fost cu adevarat un moment magic si incarcat de emotie- sa stai pe baloti de paie, sa asculti Rapsodia Romana in acel loc linistit si sa privesti turmele de oi pascand in apropiere- un sentiment de nedescris.

Sambata trecuta a fost inaugurata prima casa de vacanta din complexul eco-turistic ce va fi compus din 68 de case individuale si un centru de facilitati. Proiectul realizat in urma unei investitii romano-olandeze si a unui parteneriat public-privat cu autoritatile locale urmeaza a fi realizat in totalitate, pana in 2020, pe o suprafata de 68 ha.

Acum nu ne ramane decat sa visam la o casa din proiectul Valley 21- in mijlocul naturii, cu o priveliste incredibila, un colt de rai unde sa ne retragem din cand in cand pentru a ne reincarca bateriile. Si s-ar putea ca dorinta sa ni se indeplineasca pentru ca o parte din case vor fi inchiriate de viitorii proprietari si in regim hotelier 🙂

Casele Valley 21 se afla in apropiere de Rezervatia Naturala Valea Zimbrilor (pe care am vizitat-o si am facut cunostinta cu cativa cerbi prietenosi 🙂 ) si au dimensiuni generoase. Sunt patru tipuri de case, cu suprafete intre 92 mp si 118 mp, cu preturi cuprinse intre 167.500 si 285.000 de euro. Acestea sunt construite numai din materiale eco friendly, de inalta calitate.

Fragmente din articolul publicat pe blogul AnotherSide-Of-Me.com

No Comments

Post A Comment

twenty − nine =

Valley21 Vama Buzaului

Pentru oferta completă, sunați la:
+40 741 268 246