fbpx
 

BizBrasov.ro: Casele Valley 21 din Vama Buzăului, prezentate olandezilor din Arnhem

BizBrasov.ro: Casele Valley 21 din Vama Buzăului, prezentate olandezilor din Arnhem

Valley 21, cel mai prestigios proiect de case de vacanță premium dezvoltat în România, la Vama Buzăului, a fost prezentat în cadrul unui seminar dedicat, inclus pe agenda forumului româno-olandez Romanian Business Day, eveniment ce a avut loc, la sfârșitul săptămânii trecute, pe celebrul stadion Gelredome din Arnhem, Olanda.
biz-brasov

Investiție de 15 milioane de euro, proiectul Valley21 este dezvoltat în localitatea Vama Buzăului, din județul Brașov, de un grup de investitori olandezi și români, în parteneriat public-privat cu autoritățile locale.

Romanian Business Day, cel mai important eveniment de networking dedicat mediului de afaceri româno-olandez, este organizat de Dutch-Romanian Network, iar printre cele mai importante teme puse în discuție anul acesta s-au numărat agricultura în România, un subiect foarte interesant pentru investitorii olandezi, precum și evoluția macroeconomică a României.

„Când investești într-un proiect este foarte important să te asiguri că și peste 10-20 de ani calitățile și facilitățile proiectului vor fi păstrate intact. Valley21 este un proiect de tip blue-ocean și vrem să demonstrăm că el poate fi replicat oriunde în Europa”, a spus Gerard Doedee, reprezentantul investitorilor.

Investițiile olandeze în România au atins nivelul de 8,5 miliarde de euro, potrivit oficialilor prezenți la deschiderea evenimentului, care se așteaptă ca pe viitor acest nivel să fie depășit, „iar relațiile dintre cele două țări să rămână dinamice, inovatoare și creative”.

Fragmente din articolul publicat pe BizBrasov.ro

No Comments

Post A Comment

3 × three =

Valley21 Vama Buzaului

Pentru oferta completă, sunați la:
+40 741 268 246