fbpx
 

Blog Proiect Casa: Primul resort montan de locuinte ecologice din Romania

Blog Proiect Casa: Primul resort montan de locuinte ecologice din Romania

Complexul eco-turistic montan Valley 21 s-a lansat, pe 10 septembrie, in abruptul nordic al Muntilor Ciucas, in apropiere de localitatea Vama Buzaului, judetul Brasov…
blog-proiect-casa

Eco-complexul rezidential Valley 21 da o noua dimensiune luxului. Interioarele sunt foarte spatioase, desenate astfel incat sa foloseasca la maximum fiecare metru patrat. Atunci cand iti plimbi privirea de-a lungul peretilor, ai mereu parte de surprize placute: solutii ingenioase, locuri de odihnit privirea. Totul este gandit astfel incat locuitorilor caselor de vacanta sa nu le lipseasca nimic din confortul cu care sunt obisnuiti in viata de zi cu zi, dar sa primeasca ceva in plus: priveliste incredibila, liniste si pace.

Arhitectii italieni, Luca Fornaroli si Giulia Valentini, in stransa colaborare cu firma de arhitectura peisagistica Stijlgroep Architects din Rotterdam, au creat o opera de arta chiar in mijlocul naturii: o casa care pastreaza linia naturala a terenului, fara a pierde din confortul unei locuinte unice.

Atat arhitectura proiectului, cat si solutiile alese pentru accesul la utilitati, tin cont de principiul sustenabilitatii energetice si de impactul cat mai redus asupra mediului inconjurator.

Proprietarul Valley 21 face parte din noua generatie, care intelege diferit ideea de apartenenta in cadrul unei comunitati. Spre deosebire de abordarea individualista, care a dominat din ce in ce mai mult lumea in ultimele decenii, beneficiarul proiectului Valley 21 dezvolta un sentiment al responsabilitatii comune in societatea in care traieste, in cadrul familiei pe care o ingrijeste si o iubeste.

Fragmente din articolul publicat pe Blog Proiect Casa

No Comments

Post A Comment

two × 5 =

Valley21 Vama Buzaului

Pentru oferta completă, sunați la:
+40 741 268 246