fbpx
 

BusinessMagazin.ro: Se deschide primul complex eco turistic de case de vacanţă din România.

BusinessMagazin.ro: Se deschide primul complex eco turistic de case de vacanţă din România.

Case semi-integrate în sol care seamănă cu cele din seria Lord Of The Rings…
business-magazin

Astăzi se inaugurează primul complex eco turistic de case de vacanţă din România. Valley21 este un proiect unic în România dezvoltat pentru oameni care împărtăşesc aceleaşi valori. Casele sunt construite urmărind linia naturală a terenului pentru a menţine constantă percepţia asupra peisajului ca şi cum ai fi afară, dar fără a sacrifica confortul unei locuinţe unice.

Un geolog olandez, îndrăgostit de ţara noastră, a decis să construiască câteva case mai deosebite în Vama Buzăului, o localitate mică aflată în plină întorsură a munţilor Carpaţi.

Valley 21 reprezintă legătura simbolică dintre viaţa agitată din secolul XXI şi esenţa vieţii într-o comunitare pastorală care îşi are rădăcinile în natură. Poţi experimenta aerul cosmopolit al Braşovului, un oraş care şi-a valorificat foarte bine istoria, iar apoi, în scurt timp, te poţi afla în inima naturii făcând parte dintr-o comunitate ca Vama Buzăului care a supravieţuit secolelor de schimbări şi care a păstrat valorile tradiţionale ce au dispărut în alte zone.

Fragmente din articolul publicat pe BusinessMagazin.ro

No Comments

Post A Comment

twenty − 6 =

Valley21 Vama Buzaului

Pentru oferta completă, sunați la:
+40 741 268 246