fbpx
 

CafeMedia.ro: Cetățenii olandezi, interesați să cumpere case de vacanță premium în România

CafeMedia.ro: Cetățenii olandezi, interesați să cumpere case de vacanță premium în România

Valley 21, un proiect de case de vacanţă premium dezvoltat în ţara noastră, la Vama Buzăului, a fost prezentat în cadrul unui seminar dedicat, inclus pe agenda forumului româno-olandez Romanian Business Day…
cafe-media

Romanian Business Day, cel mai important eveniment de networking dedicat mediului de afaceri româno-olandez, este organizat de Dutch-Romanian Network, iar printre cele mai importante teme puse în discuție anul acesta s-au numărat agricultura în România, un subiect foarte interesant pentru investitorii olandezi, precum și evoluția macroeconomică a României.

„Romanian Business Day este un eveniment cu 10 ani de tradiție și este un instrument foarte important în relațiile bilaterale dintre România și Olanda. Investițiile olandeze în România au atins nivelul de 8,5 miliarde de euro și sperăm ca pe viitor acest nivel să fie depășit, iar relațiile dintre cele două țări să fie dinamice, inovatoare și creative”, a declarat Brândușa Ioana Predescu, Ambasadorul României în Olanda, în deschiderea evenimentului.

“Achiziția unei a doua locuințe – sau a unei case de vacanță – este un lucru obișnuit în Olanda, destinațiile preferate până acum de olandezi fiind Spania, Franța, Olanda, Turcia, Austria și Elveția. Însă interesul pentru Europa de Est este în creștere, iar evoluția economică recentă a României a stârnit un val de entuziasm față de investițiile imobiliare. Prețurile proprietăților din România sunt sub nivelul celor din țările care beneficiază de o climă similar și de condiții socio-economice similare”, a spus Gerard Doedee, reprezentantul grupului de investitori în proiectul Valley21.

Fragmente din articolul publicat pe CafeMedia.ro

No Comments

Post A Comment

1 + three =

Valley21 Vama Buzaului

Pentru oferta completă, sunați la:
+40 741 268 246