fbpx
 

CasaMea.ro: O ofertă premium la forumul româno-olandez Romanian Business Day

CasaMea.ro: O ofertă premium la forumul româno-olandez Romanian Business Day

Romanian Business Day, cel mai important eveniment de networking dedicat mediului de afaceri româno-olandez, este organizat de Dutch-Romanian Network…
casa-mea

Alături de Germania și Austria, Olanda s-a menținut, în ultimii șase ani, în topul investitorilor străini în România, cu o pondere cumulată de 50 la sută din total.

Potrivit unui barometru publicat în octombrie 2016, Olanda ocupă primul loc într-un top al investițiilor străine în România, cu 16,1 miliarde de euro alocați din 1990 și până acum, ceea ce reprezintă 15 la sută din total.

Investiție de 15 milioane de euro, proiectul Valley21 este dezvoltat în localitatea Vama Buzăului, din județul Brașov, de un grup de investitori olandezi și români, în parteneriat public-privat cu autoritățile locale.

Prezent la eveniment, Tiberiu Chirilaș, primarul localității Vama Buzăului, a declarat: ”Pentru noi, reprezentanții comunei Vama Buzăului, este foarte important să ne aflăm la acest eveniment, împreună cu reprezentanții celor mai importante companii olandeze. Valley21 este cartea de vizită a localității noastre și sperăm ca în viitor să atragem și alți investitori străini, urmând să dezvoltăm localitatea pe două direcții strategice: turism și agricultură, păstrând desigur în ambele componenta eco”.

Fragmente din articolul publicat pe CasaMea.ro

No Comments

Post A Comment

twelve − 10 =

Valley21 Vama Buzaului

Pentru oferta completă, sunați la:
+40 741 268 246