fbpx
 

Beneficiile proprietarilor

valley21-owners-001

În calitate de proprietar Valley 21 ești sigur că vei deține atât o casă de vacanță în mijlocul naturii, cât și o investiție care îți va aduce beneficii financiare fără nici o implicare suplimentară.

Cu toții ne dorim o casă de vacanță, dar ne punem întrebarea: De ce să investesc într-o casa în care voi sta doar din când în când și, în plus, va mai trebui să ma preocup și de întreținerea ei, consumând bani și timp în acest scop?

Valley 21 vine în întâmpinarea acestei dileme cu o soluție profitabilă. Iată câteva beneficii ale unui proprietar Valley 21:

  • Proprietarul casei de vacanță este, în același timp, un beneficiar și un investitor inteligent. El își petrece vacantele în casa lui SOLIS sau NOBIS, iar în cealaltă parte a timpului, Valley 21 se ocupa de tot ce înseamnă administrare turistica și generare de profit în beneficiul său;
  • Cum vom găsi turiști dornici să își petreacă timpul în Valley 21?Pentru început, parte din turiști sunt deja convinși de Vama Buzăului și tot ce reprezintă această zonă: natura conservata, Rezervația de Zimbri și, prin aceasta, implicarea în activități menite să repopuleze pădurile cu specii pierdute, Cascada Urlătoarea și Munții Ciucaș cu potecile lor, flora și fauna care sunt adăpostite aici sunt doar câteva dintre punctele de atracție pe care le pot găsi aici. Există mulți turiști care își doresc să petreacă mai mult timp în Vama Buzăului dar, momentan, capacitățile de cazare și petrecere a timpului liber, sunt reduse. Datorită acțiunilor municipalității, începând cu Noiembrie 2018, Vama Buzăului a obținut statutul de Stațiune Turistică de interes local. Odată cu dezvoltarea stațiunii, turiștii pot să se bucure de sesiuni de călărie, mâncare tradiționala direct în casa celor care o prepară și chiar excursii cu sania trasă de cai, în sezonul de iarnă. Valley 21 va veni în completarea acestor puncte turistice cu un centru Leisure & SPA, precum și cu activități speciale pentru atragerea unui număr de turiști care să se poată bucura de peisajele locale, dar și să asigure conservarea farmecului acestei zone.
  • Cum rămâne cu întreținerea casei? A doua partea frumoasă, după profit, desigur, este ca Valley 21 se va ocupa de tot ce înseamnă întreținerea caselor și mentenanța resortului. (casă, resort, drum, utilități etc.)

Tot ce trebuie să faceți este să vă relaxați și să vă bucurați de investiția dvs. De amănunte ne ocupam noi. 🙂

Valley21 Vama Buzaului

Pentru oferta completă, sunați la:
+40 749 646 329