fbpx
 

DiaCaf.com: „Valley 21” – viitoare stațiune montană construită de olandezi la Vama Buzăului

DiaCaf.com: „Valley 21” – viitoare stațiune montană construită de olandezi la Vama Buzăului

Doi olandezi îndrăgostiți de peisajele din România, Gerard Doedee și Mark Koops, vor să construiască o stațiune ecologică pe Valea Dălghiașului din comuna Vama Buzăului, situată la aproape 45 de kilometri de Brașov, iar prima casă de vacanță a fost deja finalizată…
diacaf

Proiectul lor, intitulat „Valley 21”, vizează realizarea până în anul 2020 a unui resort montan pe o suprafață de 68 de hectare, care să cuprindă un ansamblu imobiliar cu 68 de locuințe ecologice independente, un centru de servicii pentru rezidenți, localuri cu produse tradiționale, cafenele și piscine cu apă regenerabilă din pârăul Dălghiu.

(…) în Vama Buzăului există o rezervație de zimbri cu 36 de exemplare, înființată la sfârșitul anului 2008, care atrage foarte mulți turiști și care va fi extinsă pe viitor pe încă 80 de hectare de pădure, pentru ca animalele să poată trăi în semi-libertate. De asemenea, în apropierea localității există cascada Urlătoarea, un fenomen natural spectaculos, dar și numeroase trasee turistice ce pot fi parcurse cu bicicletele.

Comuna numără la ora actuală circa 3.500 de locuitori, iar majoritatea trăiesc din creșterea animalelor, silvicultură și mici afaceri private, însă obiectivul autorităților locale este ca pe viitor activitatea de bază să fie turismul.

„Următoarele case de vacanță vor fi construite la comanda clienților, care vor putea alege din patru modele cu suprafețe între 92 mp și 118 mp, la prețuri cuprinse între 167.500 euro si 285.000 euro cu TVA inclus”, a spus Horia Halmagi, manager de vânzări.

Viitorii proprietari vor putea beneficia de servicii de pază, de întreținere a locuințelor, de deszăpezire, dar vor avea și posibilitatea de a închiria vilele în perioadele în care nu le vor folosi, prin intermediul unui viitor centru de servicii turistice.

Horia Halmagi a menționat că, în prima etapă, vor fi construite 20 de case, iar cei interesați își pot alege locurile preferate.

Fragmente din articolul publicat pe DiaCaf.com

No Comments

Post A Comment

twenty − 13 =

Valley21 Vama Buzaului

Pentru oferta completă, sunați la:
+40 741 268 246