fbpx
 

EasyEngineering.ro: Valley 21 – O privire de ansamblu

EasyEngineering.ro: Valley 21 – O privire de ansamblu

Romania Green Building Council este partener în cea mai nouă inițiativă de dezvoltare a unui complex turistic verde, constând în 60 de case de vacanță, un centru comunitar și un hotel, în regiunea Vama Buzăului…
Print

„Valley 21” va fi primul complex eco-turistic privat din ţara noastră pe care un grup de investitori olandezi, alături de oameni de afaceri români au început să îl construiască în Vama Buzăului, la aproximativ 45 de km de Braşov.

Proiectul va avea două etape, prima constând în construcția celor 60 de case de vacanță și a unui centru comunitar, urmată de construcția hotelului într-un stadiu ulterior. Începând din mai 2014 vor fi demarate lucrările pentru prima casă, care țintesc spre certificarea Living Building Challenge, cel mai riguros standard de certificare verde din lume.

Conceptul proiectului este construit în jurul relației dintre oameni și spațiu, iar așteptările publicului și ale localnicilor fiind la baza proiectului. Primarul din Vama Buzăului, Tiberiu Chirilaș, atestă entuziasmul localnicilor pentru proiect, implicarea acestora în discuții și ospitalitatea cu care au primit echipa.

În prezent, proiectul este în etapa de branding, în crearea valorii pentru oameni prin trioul colaborării între autorități, afaceri și consultanți.

Fragmente din articolul publicat pe EasyEngineering.ro

No Comments

Post A Comment

13 + 10 =

Valley21 Vama Buzaului

Pentru oferta completă, sunați la:
+40 741 268 246