fbpx
 

Echipa Valley21

team-gerard-doedee-blackwhite

Gérard Doedeé

Managing Partner
Olanda

 

Biografie ↷

Din 1984 încoace, Gerard activează în domeniul resurselor umane, el deținând poziții importante în companii internaționale precum Fokker Aircraft, Fuji Photo Film, Vodafone și France Telecom / Casema.

În ultimii 10 ani a fost implicat în mai multe procese de fuziuni și achiziții, fiind fascinat de posibilitatea de a crea unitate și coerență între acționari și medii de business și culturi diferite. În 2007, el și-a înființat propria companie de consultanță și investiții în imobiliare, turism și industria ospitalității, având proiecte în Brazilia, Italia, Spania și România.

Pasionat de locuri frumoase, locuri unde valorile tradiționale sunt păstrate cu grijă, Gerard a vizitat România și s-a îndrăgostit de natura și de oamenii din Transilvania. Împreună cu parteneri olandezi și români a fondat Dălghiaș Development și a demarat proiectul Valley21, în strânsă colaborare cu autoritățile locale. “Împreună construim viitorul în Vama Buzăului”, spune Gerard Doedee.

team-lucian-andrei-1-bw

Lucian Andrei

Managing Partner
România

Biografie ↷

În curând.

team-luca-fornaroli

Luca Fornaroli

Arhitect
Italia

 

Biografie ↷

Luca a studiat arhitectura la Universitatea “Aldo Rossi” din Cesena (2006-2012), domeniile în care s-a specializat fiind: design și stil arhitectonic, planificare urbană, restaurare și certificare energetic.

Luca a absolvit universitatea cu summa cum laude, cea mai înaltă distincție academică, iar apoi a făcut stagii de pregătire în companii de arhitectură importante din Olanda precum DeZwarteHond și Stijlgroep.

A participat în proiecte și competiții în Italia, România, Spania și Brazilia. A fost implicat de la început în proiectul Valley21 și acum supervizează design-ul și arhitectura complexului.

team-horia-halmagi-1-bw

Horia Halmagi

Sales Manager
România

 

Biografie ↷

În curând.

team-george-manea-1-bw

George Manea

Arhitect
România
Biografie ↷

În curând.

Valley21 Vama Buzaului

Pentru oferta completă, sunați la:
+40 749 646 329