fbpx
 

FulviaMeirosu.ro: Cetățenii olandezi, interesați să cumpere case de vacanță premium în România

FulviaMeirosu.ro: Cetățenii olandezi, interesați să cumpere case de vacanță premium în România

Valley 21, cel mai prestigios proiect de case de vacanță premium dezvoltat în România, la Vama Buzăului, a fost prezentat în cadrul unui seminar dedicat, inclus pe agenda forumului româno-olandez Romanian Business Day…
fulvia-meirosu

“Achiziția unei a doua locuințe – sau a unei case de vacanță –  este un lucru obișnuit în Olanda, destinațiile preferate până acum de olandezi fiind Spania, Franța, Olanda, Turcia, Austria și Elveția. Însă interesul pentru Europa de Est este în creștere, iar evoluția economică recentă a României a stârnit un val de entuziasm față de investițiile imobiliare. Prețurile proprietăților din România sunt sub nivelul celor din țările care beneficiază de o climă similar și de condiții socio-economice similare”, a spus Gerard Doedee, reprezentantul grupului de investitori în proiectul Valley21.

Romanian Business Day, cel mai important eveniment de networking dedicat mediului de afaceri româno-olandez, este organizat de Dutch-Romanian Network, iar printre cele mai importante teme puse în discuție anul acesta s-au numărat agricultura în România, un subiect foarte interesant pentru investitorii olandezi, precum și evoluția macroeconomică a României.

Fragmente din articolul publicat pe blogul FulviaMeirosu.ro

No Comments

Post A Comment

four × two =

Valley21 Vama Buzaului

Pentru oferta completă, sunați la:
+40 741 268 246