fbpx
 

Gandul.info: Cum va arăta primul complex turistic eco din România, construit de olandezi

Gandul.info: Cum va arăta primul complex turistic eco din România, construit de olandezi

Astăzi se inaugurează primul complex eco turistic de case de vacanţă din România. Valley21 este un proiect unic în România dezvoltat de patru olandezi şi vizează realizarea până în anul 2020 a unui resort montan pe o suprafaţă de 68 de hectare, care să cuprindă un ansamblu imobiliar cu 68 de locuinţe ecologice independente, un centru de servicii pentru rezidenţi, localuri cu produse tradiţionale, cafenele şi piscine cu apă regenerabilă din pârăul Dălghiu. Prima casă este deja gata, urmând a fi construite celelalte…
gandul

Valley 21 reprezintă legătura simbolică dintre viaţa agitată din secolul XXI şi esenţa vieţii într-o comunitare pastorală care îşi are rădăcinile în natură.

Poţi experimenta aerul cosmopolit al Braşovului, un oraş care şi-a valorificat foarte bine istoria, iar apoi, în scurt timp, te poţi afla în inima naturii făcând parte dintr-o comunitate ca Vama Buzăului care a supravieţuit secolelor de schimbări şi care a păstrat valorile tradiţionale ce au dispărut în alte zone.

Valley 21 este un spaţiu comun pentru, şi împreună cu oameni care împărtăşesc aceeaşi viziune, indiferent dacă aceştia îşi doresc să se retragă în casele lor cu familiile sau să facă parte dintr-o comunitate de proprietari pentru a petrece timp împreună sau pentru a deţine în comun o parte dintr-o fărâmă de rai.

Fragmente din articolul publicat pe Gandul.info

No Comments

Post A Comment

10 + 4 =

Valley21 Vama Buzaului

Pentru oferta completă, sunați la:
+40 741 268 246