fbpx
 

GetMyLook.ro: Pe-un picior de plai, pe-o gură de Valley 21

GetMyLook.ro: Pe-un picior de plai, pe-o gură de Valley 21

Pe-un picior de plai, pe-o gură de Rai, se zăresc în vale niște căsuțe geniale!
get-my-look

Cam așa mi-a venit să recit când am ajuns pe valea din Munții Ciucaș unde, aproape de Vama Buzăului și a sa Rezervație de Zimbri, a “crescut” la propriu din pământ și iarbă verde primul resort montan de locuințe ecologice din România.

Stai, să nu ne înțelegem greșit: complexul eco-turistic montan Valley 21 nu a apărut peste noapte așa, magic, de nicăieri. Ci pur și simplu așa a fost dorit, gândit și proiectat de creatorii săi: să fie atât de bine integrat în natură, încât casele ultra-moderne să pară că fac parte din peisaj, să pară că răsar direct din panta văii și să fie înconjurate, peste tot unde privești, de iarba verde și de pădurea care le surâde la ferestre.

Zilele trecute am avut bucuria să particip la inaugurarea primei case de vacanță din acest complex eco-turistic, realizat în urma unei investiții româno-olandeze și a unui parteneriat public-privat cu autoritățile locale. O lansare ce a avut loc cum altfel dacă nu în mijlocul naturii, în plină iarbă verde și cer albastru senin, pe acordurile Rapsodiei Române de George Enescu, în interpretarea artiștilor Filarmonicii Brașov. Un ECO Garden Party de vis!

Proiectul Valley 21 este certificat de Consiliul Român pentru Clădiri Verzi prin programul Green Homes, care dezvoltă și implementează un sistem național de standarde și certificări pentru clădirile verzi.

Fragmente din articolul publicat pe blogul GetMyLook.ro

No Comments

Post A Comment

seventeen + 16 =

Valley21 Vama Buzaului

Pentru oferta completă, sunați la:
+40 741 268 246