fbpx
 

LegalMagazin.ro: Primul resort montan de locuințe ecologice din România

LegalMagazin.ro: Primul resort montan de locuințe ecologice din România

Complexul Eco-Turistic Montan, Valley 21, care va funcționa în regim de tip condominium, este compus din 68 de case individuale și un centru de facilități…
legal-magazin

Lansarea a avut loc în mijlocul naturii, pe acordurile Rapsodiei Române de George Enescu, în interpretarea artiștilor Filarmonicii Brașov.

Complexul Eco-Turistic Montan, Valley 21, care va funcționa în regim de tip condominium, este compus din 68 de case individuale și un centru de facilități. Acesta urmează a fi realizat în totalitate, până în 2020, pe o suprafață de 68 ha, pe teritoriul administrativ al comunei Vama Buzăului din județul Brașov.

Proiectul este realizat în baza unui parteneriat public-privat în privința terenului, încheiat între investitori români și olandezi și primăria Vama Buzăului. De altfel, dezvoltarea celei mai noi stațiuni montane înseamnă și crearea de noi locuri de muncă pentru localnici.

Proiectul Valley 21 este certificat de Consiliul Român pentru Clădiri Verzi prin programul Green Homes, care dezvoltă și implementează un sistem național de standarde și certificări pentru clădirile verzi.

Fragmente din articolul publicat pe LegalMagazin.ro

No Comments

Post A Comment

one × 2 =

Valley21 Vama Buzaului

Pentru oferta completă, sunați la:
+40 741 268 246