fbpx
 

Life.ro: Lux eco-friendly în Munţii Ciucaş

Life.ro: Lux eco-friendly în Munţii Ciucaş

Luxul se redefineşte zilele acestea pentru a răspunde unei generaţii în căutare de experienţe, autenticitate şi armonie cu natura…
life

Valley21 îşi propune să construiască primul cartier ecologic din România, pe versantul nordic al Munţilor Ciucaş, la Vama Buzăului, judeţul Braşov.

Casa proaspăt construită a fost prezentată publicului în cadrul unui eveniment unde prin intermediul aplicaţie tehnologică de Augmented Reality, realizată de Concept Factory, toţi cei prezenţi la lansarea Valley 21 au putut urmării cele trei faze de dezvoltare ale proiectului care se întinde pe 68 de hectare.

Parţial construită în pământ, parţial pe pământ pentru a oferi răcoare vara şi căldură iarnă, prima casă din acest proiect imobiliar a fost deja ridicată şi este un model pentru cei curioşi şi dornici să încerce o astfel de retragere în natură.

Lemnul folosit pentru lambrisarea interiorului şi piatră naturală din zona termo-şemineului care încălzeşte atât parterul şi zona subterană, se îmbină armonios cu pereţii din sticlă groasă de 20 de cm. Ferestrele largi oferă o perspectiva amplă asupra văii.

Acoperişul cu o pantă generoasă este prevăzut cu un sistem de răcire vara şi de încălzire iarna, iar panourile fotovoltaice asigura încălzirea apei şi a locuinţei, transformând-o într-o casă autosustenabilă. Este o casă eco-friendly ce reflectă spiritul secolului XXI secolul 21 (de aici şi numele complexului, Valley21) adresată celor care înţeleg că au o responsabilitate faţă de planeta pe care locuim, mediu şi societate, fără a-i forţa să facă rabat de la calitate şi confort!

Pentru ca eventualii cumpărători să fie siguri că îşi cumpără o casă cu adevărat „verde”, proiectul Valley 21 este certificat de Consiliul Român pentru Clădiri Verzi prin programul Green Homes, care dezvoltă şi implementează un sistem naţional de standarde şi certificări pentru clădirile verzi…

Fragmente din articolul publicat pe Life.ro

No Comments

Post A Comment

11 − seven =

Valley21 Vama Buzaului

Pentru oferta completă, sunați la:
+40 741 268 246