fbpx
 

Luxul.ro: Valley 21, primul complex montan de locuinte eco

Luxul.ro: Valley 21, primul complex montan de locuinte eco

Pe 10 septembrie am asistat la inaugurarea complexului ecoturistic montan Valley 21, situat in abruptul nordic al Muntilor Ciucas, in apropiere de localitatea Vama Buzaului, judetul Brasov…
luxul

Valley 21 imbina tehnologia de ultima ora cu cele mai eficiente solutii ecologice. Dezvoltarea noii statiuni montane inseamna totodata crearea de noi locuri de munca pentru localnici. Ideea de a construi o statiune intr-o zona montana superba a venit in anul 2010, iar constructia primei case a inceput dupa ce au fost îndeplinite toate conditiile legate de mediu.

Atat arhitectura cat si solutiile alese pentru accesul la utilitati tin cont de principiul sustenabilitatii energetice si de impactul cat mai redus asupra mediului inconjurator. De exemplu, incalzirea se va face cu seminee de ultima generatie care consuma foarte putina energie.

„Am ales Vama Buzaului, Transilvania, pentru frumusetea neatinsa a locurilor si autenticitatea traditiilor. Proiectul nostru este ecologic, in armonie cu peisajul si natura. Alimentarea complexului se face direct din izvoare, lumina provine de la panourile solare, incalzirea este cu surse regenerabile. In plus, pastram confortul unei locuinte premium si oferim facilitati pentru rezidenti precum: intretinerea locuintei, inchiriere, un centru hospitalier”, a declarat Gerard Doedee, unul dintre fondatorii Valley 21, proiect realizat in baza unui parteneriat public-privat in privinta terenului, incheiat intre investitori romani si olandezi si primaria Vama Buzaului.

Fragmente din articolul publicat pe Luxul.ro

No Comments

Post A Comment

one × three =

Valley21 Vama Buzaului

Pentru oferta completă, sunați la:
+40 741 268 246