fbpx
 

ManagerExpress.ro: Valley 21 – un proiect româno-olandez, la poalele Munților Ciucaș

ManagerExpress.ro: Valley 21 – un proiect româno-olandez, la poalele Munților Ciucaș

Complexul Eco-Turistic Montan, Valley 21, care va funcționa în regim de tip condominium și se va finaliza în 2020, va fi compus din 68 de case individuale și un centru de facilități, pe tot atâtea hectare de teren, din teritoriul administrativ al comunei brașovene…
manager-express

Complexul Eco-Turistic Montan, Valley 21, care va funcționa în regim de tip condominium și se va finaliza în 2020, va fi compus din 68 de case individuale și un centru de facilități, pe tot atâtea hectare de teren, din teritoriul administrativ al comunei brașovene.

Atât arhitectura proiectului, cât și soluțiile alese pentru accesul la utilități țin cont de principiul sustenabilității energetice și de impactul cât mai redus asupra mediului înconjurător. Proiectul Valley 21 este certificat de Consiliul Român pentru Clădiri Verzi prin programul Green Homes, care dezvoltă și implementează un sistem național de standarde și certificări pentru clădirile verzi.

Pe lângă confortul caselor de vacanță, realizatorii proiectului vor oferi rezidenților facilități precum: pază, întreținerea locuinței, închiriere, un centru primire și entertainment. Deloc lipsit de importanță este și aspectul creării de noi locuri de muncă pentru localnici.

Publicul-țintă al Valley 21 face parte din noua generație, care înțelege diferit ideea de apartenență în cadrul unei comunități și are sentimentul responsabilității față de mediul în care trăiește. Viitorul proprietar face parte parte din clasa de mijloc și peste, are între 35 și 50 de ani și este antreprenor. Investitorii se așteaptă ca cei mai mulți dintre cumpărători să fie români, din București.

Fragmente din articolul publicat pe ManagerExpress.ro

No Comments

Post A Comment

14 + nineteen =

Valley21 Vama Buzaului

Pentru oferta completă, sunați la:
+40 741 268 246