fbpx
 

N24 Plus: Case ecologice, în inima munților

N24 Plus: Case ecologice, în inima munților

n24-plus
Investiție străină, materiale și mână de lucru din România! Se întâmplă la Vama Buzăului, în județul Brașov, unde se construiesc casele viitorului. Complexul eco-turistic, finanțat cu 15 milioane de euro de doi parteneri olandezi alături de oameni de afaceri români, propune 68 de locuințe și un centru de facilități. Totul vor fi gata până în 2020.

HORIA HALMAGI, director de vânzări: „Vorbim de locuințe ecologice… […] Este vorba de amplasamentul lor, urmăresc linia naturală a terenului și ideea a fost să le încadrăm cât mai bine în peisaj astfel încât din fiecare casă priveliștea să nu fie perturbată. […] Pentru curentul electric folosim panouri solare, apa este captată direct din izvor, sistemul de încălzire este performant.”

GERARD DOEDEE, investitor: „Zona este suficient de aproape de Brașov, dar destul de departe pentru a beneficia de liniște. Casele sunt o combinație a vechilor tradiții românești cu noile tehnologii.”

Locuințele au între 92 și 118 metri suprafață utilă și costă între 167.500 de euro și 285.000 de euro. Investitorii așteaptă cumpărători români, în proporție de 75%, în principal din București și marile orașe, dar nu exclud să existe clienți interesați în afara granițelor țării.

Fragmente din reportajul difuzat de N24Plus.ro

No Comments

Post A Comment

twenty − 18 =

Valley21 Vama Buzaului

Pentru oferta completă, sunați la:
+40 741 268 246