fbpx
 

Profit.ro: Proiect de „resort ecologic” în Munții Ciucaș, prezentat pe stadion în Olanda

Profit.ro: Proiect de „resort ecologic” în Munții Ciucaș, prezentat pe stadion în Olanda

Proiectul de case de vacanță Valley21 de la Vama Buzăului din Munții Ciucaș, dezvoltat de mai mulți investitori olandezi și români grupați în compania Dălghiaș Development, a fost prezentat pe stadionul Gelredome din Arnhem, Olanda…
profit

Proiectul de case de vacanță Valley21 de la Vama Buzăului din Munții Ciucaș, dezvoltat de mai mulți investitori olandezi și români grupați în compania Dălghiaș Development, a fost prezentat pe stadionul Gelredome din Arnhem, Olanda, în cadrul evenimentului Romanian Business Day, organizat la finalul lunii trecute de Dutch Romanian Network, platformă a investitorilor olandezi în România, potrivit unui comunicat de presă.

“Când investești într-un proiect este foarte important să te asiguri că și peste 10-20 de ani calitățile și facilitățile proiectului vor fi păstrate intact. Vrem să demonstrăm că el poate fi replicat oriunde în Europa”, a declarat Gerard Doedee, reprezentantul investitorilor, citat în comunicat.

”Pentru noi, reprezentanții comunei Vama Buzăului, este foarte important să ne aflăm la acest eveniment, împreună cu reprezentanții celor mai importante companii olandeze. Valley21 este cartea de vizită a localității noastre și sperăm ca în viitor să atragem și alți investitori străini, urmând să dezvoltăm localitatea pe două direcții strategice: turism și agricultură, păstrând desigur în ambele componenta eco”, a declarat primarul localității Vama Buzăului, Tiberiu Chirilaș.

Fragmente din articolul publicat pe Profit.ro

No Comments

Post A Comment

5 × 1 =

Valley21 Vama Buzaului

Pentru oferta completă, sunați la:
+40 741 268 246