fbpx
 

ProiectCasa.ro: Primul resort montan de locuinte ecologice din Romania

ProiectCasa.ro: Primul resort montan de locuinte ecologice din Romania

Evenimentul a reprezentat inaugurarea primei case de vacanta din complexul eco-turistic ce a fost realizat in urma unei investitii romano-olandeze si a unui parteneriat public-privat cu autoritatile locale…
blog-proiect-casa

Arhitectii italieni, Luca Fornaroli si Giulia Valentini, in stransa colaborare cu firma de arhitectura peisagistica Stijlgroep Architects din Rotterdam, au creat o opera de arta chiar in mijlocul naturii: o casa care pastreaza linia naturala a terenului, fara a pierde din confortul unei locuinte unice.

Eco-complexul rezidential Valley 21 da o noua dimensiune luxului. Interioarele sunt foarte spatioase, desenate astfel incat sa foloseasca la maximum fiecare metru patrat. Atunci cand iti plimbi privirea de-a lungul peretilor, ai mereu parte de surprize placute: solutii ingenioase, locuri de odihnit privirea. Totul este gandit astfel incat locuitorilor caselor de vacanta sa nu le lipseasca nimic din confortul cu care sunt obisnuiti in viata de zi cu zi, dar sa primeasca ceva in plus: priveliste incredibila, liniste si pace.

Proprietarul Valley 21 face parte din noua generatie, care intelege diferit ideea de apartenenta in cadrul unei comunitati. Spre deosebire de abordarea individualista, care a dominat din ce in ce mai mult lumea in ultimele decenii, beneficiarul proiectului Valley 21 dezvolta un sentiment al responsabilitatii comune in societatea in care traieste, in cadrul familiei pe care o ingrijeste si o iubeste.

Atat arhitectura proiectului, cat si solutiile alese pentru accesul la utilitati, tin cont de principiul sustenabilitatii energetice si de impactul cat mai redus asupra mediului inconjurator.

Fragmente din articolul publicat pe Blog Proiect Casa

No Comments

Post A Comment

fifteen − 8 =

Valley21 Vama Buzaului

Pentru oferta completă, sunați la:
+40 741 268 246