fbpx
 

PrWave.ro: Cetățenii olandezi, interesați să cumpere case de vacanță premium în România

PrWave.ro: Cetățenii olandezi, interesați să cumpere case de vacanță premium în România

Proiectul Valley21 a fost prezentat la forumul  româno-olandez Romanian Business Day din Arnhem, Olanda…
pr-wave

Valley 21, cel mai prestigios proiect de case de vacanță premium dezvoltat în România, la Vama Buzăului, a fost prezentat în cadrul unui seminar dedicat, inclus pe agenda forumului româno-olandez Romanian Business Day, eveniment ce a avut loc, la sfârșitul săptămânii trecute, pe celebrul stadion Gelredome din Arnhem, Olanda.

“Achiziția unei a doua locuințe – sau a unei case de vacanță –  este un lucru obișnuit în Olanda, destinațiile preferate până acum de olandezi fiind Spania, Franța, Olanda, Turcia, Austria și Elveția. Însă interesul pentru Europa de Est este în creștere, iar evoluția economică recentă a României a stârnit un val de entuziasm față de investițiile imobiliare. Prețurile proprietăților din România sunt sub nivelul celor din țările care beneficiază de o climă similar și de condiții socio-economice similare”, a spus Gerard Doedee, reprezentantul grupului de investitori în proiectul Valley21.

„Romanian Business Day este un eveniment cu 10 ani de tradiție și este un instrument foarte important în relațiile bilaterale dintre România și Olanda. Investițiile olandeze în România au atins nivelul de 8,5 miliarde de euro și sperăm ca pe viitor acest nivel să fie depășit, iar relațiile dintre cele două țări să fie dinamice, inovatoare și creative”, a declarat Brândușa Ioana Predescu, Ambasadorul României în Olanda, în deschiderea evenimentului.

Potrivit unui barometru publicat în octombrie 2016, Olanda ocupă primul loc într-un top al investițiilor străine în România, cu 16,1 miliarde de euro alocați din 1990 și până acum, ceea ce reprezintă 15 la sută din total.

Fragmente din articolul publicat pe PrWave.ro

No Comments

Post A Comment

3 × 3 =

Valley21 Vama Buzaului

Pentru oferta completă, sunați la:
+40 741 268 246