fbpx
 

PrWave.ro: Primul resort montan de locuințe ecologice din România

PrWave.ro: Primul resort montan de locuințe ecologice din România

Lansarea a avut loc în mijlocul naturii, pe acordurile Rapsodiei Române de George Enescu, în interpretarea artiștilor Filarmonicii Brașov…
pr-wave

Complexul Eco-Turistic Montan, Valley 21, care va funcționa în regim de tip condominium, este compus din 68 de case individuale și un centru de facilități. Acesta urmează a fi realizat în totalitate, până în 2020, pe o suprafață de 68 ha, pe teritoriul administrativ al comunei Vama Buzăului din județul Brașov.

Complexul eco-turistic de case de vacanță Valley 21 este un model al viitorului din punct de vedere rezidențial, pentru că îmbină tehnologia de ultima oră cu cele mai eficiente soluții ecologice.

Atât arhitectura proiectului, cât și soluțiile alese pentru accesul la utilități, țin cont de principiul sustenabilității energetice și de impactul cât mai redus asupra mediului înconjurător.

Totul este gândit astfel încât locuitorilor caselor de vacanță să nu le lipsească nimic din confortul cu care sunt obișnuiți în viața de zi cu zi, dar să primească ceva în plus: priveliște incredibilă, liniște și pace.

Fragmente din articolul publicat pe PrWave.ro

No Comments

Post A Comment

4 × 5 =

Valley21 Vama Buzaului

Pentru oferta completă, sunați la:
+40 741 268 246