fbpx
 

Romani-Buni.info: Astăzi se deschide primul complex eco turistic de case de vacanță din România

Romani-Buni.info: Astăzi se deschide primul complex eco turistic de case de vacanță din România

Astăzi se deschide primul complex eco turistic de case de vacanță din România. Case semi-integrate în sol care seamănă cu cele din seria Lord Of The Rings în care e răcoare vara și cald iarna…
logo-romani-buni

Astăzi se inaugurează primul complex eco turistic de case de vacanță din România. Valley21 este un proiect unic în România dezvoltat pentru oameni care împărtășesc aceleași valori. Casele sunt construite urmărind linia naturală a terenului pentru a menține constantă percepția asupra peisajului ca și cum ai fi afară, dar fără a sacrifica confortul unei locuințe unice.

Un geolog olandez, îndrăgostit de țara noastră, a decis să construiască câteva case mai deosebite în Vama Buzăului, o localitate mică aflată în plină întorsură a munților Carpați.

Valley 21 este un spațiu comun pentru, și împreună cu oameni care împărtășesc aceeași viziune, indiferent dacă aceștia își doresc să se retragă în casele lor cu familiile sau să facă parte dintr-o comunitate de proprietari pentru a petrece timp împreună sau pentru a deține în comun o parte dintr-o fărâmă de rai.

Poți experimenta aerul cosmopolit al Brașovului, un oraș care și-a valorificat foarte bine istoria, iar apoi, în scurt timp, te poți afla în inima naturii făcând parte dintr-o comunitate ca Vama Buzăului care a supraviețuit secolelor de schimbări și care a păstrat valorile tradiționale ce au dispărut în alte zone…

Fragmente din articolul publicat pe Romani-Buni.info

No Comments

Post A Comment

sixteen − 11 =

Valley21 Vama Buzaului

Pentru oferta completă, sunați la:
+40 741 268 246