fbpx
 

TheTrends.ro: Casele futuriste au ajuns în România. Cum arată o astfel de locuință și cui se adresează?

TheTrends.ro: Casele futuriste au ajuns în România. Cum arată o astfel de locuință și cui se adresează?

Complexul eco-turistic montan Valley 21 s-a lansat, pe 10 septembrie, în abruptul nordic al Munților Ciucaș, în apropiere de localitatea Vama Buzăului, județul Brașov…
the-trends

Evenimentul a reprezentat inaugurarea primei case de vacanță din complexul eco-turistic ce a fost realizat în urma unei investiții româno-olandeze și a unui parteneriat public-privat cu autoritățile locale.

Lansarea a avut loc în mijlocul naturii, pe acordurile Rapsodiei Române de George Enescu, în interpretarea artiștilor Filarmonicii Brașov.

Arhitecții italieni, Luca Fornaroli și Giulia Valentini, în strânsă colaborare cu firma de arhitectură peisagistică Stijlgroep Architects din Rotterdam, au creat o operă de artă chiar în mijlocul naturii: o casă care păstrează linia naturală a terenului, fără a pierde din confortul unei locuințe unice.

Complexul eco-turistic de case de vacanță Valley 21 este un model al viitorului din punct de vedere rezidențial, pentru că îmbină tehnologia de ultima oră cu cele mai eficiente soluții ecologice.

Fragmente din articolul publicat pe TheTrends.ro

No Comments

Post A Comment

fourteen − one =

Valley21 Vama Buzaului

Pentru oferta completă, sunați la:
+40 741 268 246