fbpx
 

ZiarulEvenimentul.ro: Prima statiune montana cu locuinte eco din Romania: O casa costa pana la 285.000 de euro

ZiarulEvenimentul.ro: Prima statiune montana cu locuinte eco din Romania: O casa costa pana la 285.000 de euro

Doi investitori olandezi, alaturi de oameni de afaceri romani, construiesc in Vama Buzaului, din judetul Brasov, la poalele Muntilor Ciucas, 68 de case ecologice ultramoderne…
ziarul-evenimentul-logo

Statiunea Valley 21 va fi gata complet in anul 2020, iar valoarea investitiei este de 15 milioane de euro.Locuintele, care vor costa intre 167.500 de euro si 285.000 de euro, au intre 92 si 118 metri patrati suprafata utila si dispun de living, terasa, doua sau trei dormitoare si doua bai. Casele vor fi vandute direct clientilor, dar pot fi si inchiriate de catre turisti.

„Am fost in Romania prima data in 2008 la invitatia unui prieten si atunci m-am indragostit de Transilvania. Am ales Vama Buzaului pentru frumusetea neatinsa a locurilor si traditiilor, care s-au pastrat de sute de ani. Locuintele sunt prietenoase cu mediul, dar pastram confortul unei case premium”, a declarat Gerard Doedee, fondatorul proiectului Valley 21.

Constructia primei case, care este deja gata, a inceput doar dupa ce s-au indeplinit toate conditiile legate de mediu. Statiunea Valley 21 este certificata de Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi.

Cele 68 de case, care vor fi construite pe 68 de hectare de teren, au un design inspirat din locuintele traditionale din zonele de munte ale Romaniei si au fost realizate de un tanar arhitect italian care a colaborat cu o companie din Rotterdam.

Casele se incadreaza perfect in peisaj, au panouri fotovoltaice pentru energie electrica si apa calda, apa curenta vine direct din izvoarele din zona, iar terasele au acoperis verde….

Fragmente din articolul publicat pe ZiarulEvenimentul.ro

No Comments

Post A Comment

16 − 2 =

Valley21 Vama Buzaului

Pentru oferta completă, sunați la:
+40 741 268 246